Pusztacsó

Tetőszerkezet lobbant lángra, több autó is kiégett

Kigyulladt és teljes terjedelmében leégett egy családi ház tetőszerkezete Pusztacsón, személyi sérülés nem történt, de a tűzben több jármű is megsemmisült, az anyagi kár ezért jelentős.

2014.02.24 09:56Havariapress

A Kőszeghez közeli Vas megyei településre vasárnap késő este riasztották a tűzoltókat, mert eddig ismeretlen okból tűz ütött ki egy építés alatt álló lakóházban.

Amire a tűzoltók a helyszínre értek, a lángok már ráterjedtek a tetőszerkezetre, sőt kiégett több ott lévő jármű, köztük egy kisteherautó is.

A tüzet, amely feltehetőleg a járművek egyikétől indult ki, hat vízsugárral fékezték meg a szombathelyi és a kőszegi hivatásos tűzoltók, a helyi önkéntesekkel közösen. Személyi sérülés szerencsére nem történt, de az anyagi kár több millió forintra tehető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.