Tizenöt gyanúsított

Gyáli tömegverekedés: nyolc férfi, hét nő és egy gyerek esett egymásnak

Tizenöt embert gyanúsít a rendőrség azzal, hogy részt vett vasárnap reggel a gyáli piacon a többek sérülésével járó tömegverekedésben.

2014.02.17 14:33MTI

Szabadlábon hagyásuk mellett garázdaság miatt indult eljárás ellenük - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a gyáli piacon két társaság összeveszett, majd összeverekedett, egyebek mellett asztallábakkal és ásónyéllel estek egymásnak. Tízen megsérültek, mindannyiukat kórházba vitték. A verekedésnek a dabasi rendőrök vetettek véget.

Tizenhat embert előállítottak, közülük nyolc férfit és hét nőt még vasárnap gyanúsítottként hallgattak ki, egy 16 éves budapesti fiú kihallgatása folyamatban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.