Kik voltak még benne?

Tömegverekedés a gyáli piacon: két csoport esett egymásnak

Hét embert vittek kórházba. Ellátásukat követően garázdaság elkövetésének gyanúja miatt a dabasi kapitányságon megkezdik kihallgatásukat az esetleges további résztvevők felkutatása érdekében

2014.02.16 09:46MTI

Hét embert vittek kórházba vasárnap reggel Gyálról, miután két csoport összeverekedett a helyi piacon - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy fél nyolc körül két társaság több tagja előzetes szóváltást követően verekedett össze.

A mentők a helyszínről hét embert vittek kórházba. Ellátásukat követően garázdaság elkövetésének gyanúja miatt a dabasi kapitányságon megkezdik kihallgatásukat az esetleges további résztvevők felkutatása érdekében - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.