Előzetes letartóztatását indítványozta az ügyészs

Évek óta fajtalankodhatott a gyerekekkel a csepeli testnevelőtanár

A XXI. kerületi általános és szakközépiskola egyik tanárának előzetes letartóztatását felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítványozták.

2014.02.17 09:13MTI

Szexuális erőszak gyanúja miatt egy budapesti tanár előzetes letartóztatását indítványozta az ügyészség - írja a Blikk című napilap hétfői számában a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivőjére hivatkozva.

Az illetékes kerületi ügyészség indítványozta a XXI. kerületi általános és szakközépiskola egyik tanárának előzetes letartóztatását felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt - közölte a napilappal Bagoly Bettina sajtószóvivő. Elmondta azt is, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi főosztálya gyermek- és ifjúságvédelmi osztálya indított nyomozást.

A Blikk szerint az őrizetbe vett gyanúsított, egy csepeli iskola 34 éves testnevelő tanára valószínűleg évek óta fajtalankodhatott rábízott gyerekekkel, a történtek két hete derültek ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.