Az M6/M60-as sztrádánál

10 méter mély árokba csúszott az autóbusz

Oldalára borult az az autóbusz, amely péntek este szenvedett balesetet az M6/M60-as autópályán. Egy kislány súlyosan megsérült.

2014.02.07 22:05MTI

A különjáratként közlekedő, huszonhat utast, köztük felnőtteket és gyerekeket szállító autóbusz Babarc közelében, a sztráda Budapest felé vezető oldalán, az 57-es úti lehajtó előtti nagy kanyarban tért le az útról.

Az elsődleges információk szerint egy kislány súlyosan megsérült, a további sérüléseket most mérik fel a mentők - írták. Hozzátették, hogy a műszaki mentés még tart, az M60-as Budapest felé vezető oldalán útzár van érvényben.

A busz eddig tisztázatlan okból borult árokba, a balesetben többen megsérültek. A rendőrök a Budapest felé közlekedőket Bólynál az 57-es főútra terelik, Pécs irányában a forgalom zavartalan.

Fotó: MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.