Tragédia az utakon

Súlyos buszbaleset Brazíliában, 14 halott

Óriási buszbaleset történt a brazíliai Sao Paulo közelében, a helyi média híradásai szerint legalább tizennégyen meghaltak a szerencsétlenségben.

2013.12.22 18:45MTI

A déli Curitibából Rio de Janeiro városába tartó busz ötven utast szállított. A jármű hajnali két óra körül letért az útról, és ötven métert gurult lefelé egy vízmosásba. Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet.

A sérülteket a közelben fekvő kórházakba vitték. A helyi G1 hírportál szerint a mentési munkálatok még négy órával a baleset után is folytatódtak.

A rendőrség nem közölte, hány sérültje van a balesetnek, helyi lapok azonban nevük elhallgatását kérő egészségügyi forrásokra hivatkozva azt írták, hogy több mint húsz ember megsérült.

A sofőr túlélte a szerencsétlenséget. A rendőrök elmondták, hogy a férfi sem alkoholt, sem kábítószert nem fogyasztott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.