Nem lapott segítséget

Egy 14 éves lány halt meg a nyílt utcán

Egy fiatal lány vesztette életét Dublinban, miután egy allergiás rohamot követően a gyógyszerész nem segített neki. A lány édesanyja és testvérei végignézték a tragédiát.

2013.12.22 17:59ma.hu

A lány és családja a Daily Mail információ szerint Dublin egyik kínai éttermében vacsorázott. Azonban amikor hazafelé indultak Emma, a család legidősebb lánya rosszullétre panaszkodott.

A mindössze 14 esztendős kamasz nem kapott levegőt és összeesett a nyílt utcán. Édesanyja tudta mire van szüksége és be is szaladt a közeli gyógyszertárba. A gyógyszerész azonban nem volt hajlandó segíteni, ugyanis az életmentő injekciót csak receptre bocsájthatta volna ki.

Emmát így a mentők szállították kórházba, de ez már késő volt és a fiatal lány életét vesztette.

Az elhunyt véletlenül fogyasztott mogyorót a büfében, amire allergiás - írta a Daily Mail.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.