Sárkeresztes

Költséghatékonyság: kamionból tankolták a gázolajat

A rendőrök a bokrok között elrejtve 17 darab gázolajjal tele töltött 30 literes kannát találtak.

2014.02.04 09:53ma.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2014. február 3-án hajnali két óra körüli időben érkezett bejelentés, mely szerint Sárkeresztes határában, a 81-es számú úton lévő benzinkútnál álló egyik kamionból gázolajat loptak el. A helyszínre küldött járőrök egy közeli parkolóban ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit, melyben két férfi ült. A két férfi ruházata erős gázolajszagot árasztott, ezért az egyenruhások átkutatták az autóspihenő környékét. A rendőrök a bokrok között elrejtve 17 darab gázolajjal tele töltött 30 literes kannát találtak.

A rendőrök a két férfit elfogták, a gázolajat pedig lefoglalták. A nyomozók V. Zoltán 39 éves és M. M. Zoltán 42 éves tatabányai lakost lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.