50-es

"Túszul ejtette" az utast a villamosvezető

A villamosvezetőnek nem tetszett, hogy egy mozgássérült nő és társasága nem kellő sebességgel szállt fel a villamosra a jeges útról.

2014.02.04 09:38ma.hu

Túszul ejtette egyik utasát a budapesti 50-es villamos vezetője - írta a Blikk. A férfi két barátjával a végállomás előtt két megállóval szállt fel, egyikük egy mozgássérült nő volt. A jeges útról fellépni a villamosra lassabban ment a szokásosnál, felszállás után a villamosvezető gúnyosan megköszönte, hogy sikerült végre felszállniuk - mondta Nagy Gábor, az egyik érintett.

A végállomáshoz érve Nagy két barátja leszállt, a férfi viszont szerette volna megtudni a járat számát, de a villamosvezető ezt megtagadta, inkább becsukta az ajtót és azt mondta, hogy elviszi a remízbe.

A villamosvezető végül nem vitte el Nagyot a remízig, hanem a síneken kitette. Hamarosan a vezető hivására megérkezett a BKK forgalmi munkatársa, aki állítólag azt mondta, hogy az utasokat kellene megbüntetni, mert akadályozták a forgalmat.

"A járművezető az esettel kapcsolatosan jelentést tett, ám az gyökeresen eltér a panaszos által leírtaktól, ezért részletes kivizsgálást rendeltünk el" - mondta a Blikknek a BKV.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.