Jó szomszéd...

Valaki köpött - Lerohanta a TEK és a rendőrség Visegrádot

Tizenegy embert állítottak elő a visegrádi rendőrségi akció során - állampolgári bejelentés alapján mentek ki.

2014.02.02 18:01MTI

Tizenegy embert állítottak elő a szombati visegrádi rendőrségi akció során - tájékoztatta Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Az ORFK sajtószolgálata előző nap csak annyit közölt, hogy állampolgári bejelentés alapján mentek ki a rendőrök a Pest megyei településre.

Kovács Viktória elmondta, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda lőfegyverrel, vagy lőszerrel való visszaélés gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. Ezzel összefüggésben folytattak nyomozati cselekményeket szombaton és vasárnap Visegrádon és környékén.

A szombati akcióban a rendőrség kérésére a Terrorelhárítási Központ emberei is részt vettek, akik tizenegy embert állítottak elő. Elszámoltatásuk folyamatban van. A nyomozás továbbra is ismeretlen ellen folyik - tette hozzá az ORFK szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.