Útlezárás

Csőtörés a Budaörsi úton, a forgalmat elterelik

Csőtörés miatt lezárták a Budaörsi utat az Egér útnál, valamint az M1-M7-es autópálya fővárosból kivezető szakaszának belső sávját hétfőn kora délután.

2014.01.27 14:21MTI

Az Egér úti kereszteződésben mintegy húsz centiméternyi víz borítja az úttestet, ezért a rendőrök a Budaörs felől érkezőket visszafordítják, a Budaörs irányába haladó forgalmat pedig az Egér útra terelik.

A víz tovább folyt az M1-M7-es autópálya fővárosból kivezető szakaszára, emiatt a hetes kilométertől egy szakaszon lezárták a belső sávot.

A többi sávban zavartalanul halad a forgalom - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Kisdi Máté a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy a tűzoltóknak nem kellett beavatkozniuk, a vízművek hárítja el a hibát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.