Salgótarjánban

Lőfegyvereket és lőszereket találtak az idős férfi lakásán

Lőfegyvereket és lőszereket foglaltak le Salgótarjánban egy 65 éves férfi lakásán.

2014.01.21 12:20MTI

F. István lakásán vagyon elleni bűncselekmény gyanúja miatt tartottak házkutatást hétfőn a rendőrök, akik lopásból származó tárgyat nem találtak, lefoglaltak viszont két, az első és a második világháborúban használatos puskát, egy forgótáras flóbertpisztolyt, továbbá különféle lőszert és több hatástalanított lőszerhüvelyt - mondta Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A férfinak a lőfegyverek és lőszerek tartására nincs hatósági engedélye - tette hozzá. A szóvivő elmondta: a salgótarjáni rendőrkapitányság bűnügyi osztálya lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, szakértő bevonásával folytat eljárást F. István ellen, a férfi szabadlábon védekezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.