Megzsarolt egy nőt

Álrendőrt fogtak az igaziak Borsodban

Elfogták azt a férfit aki rendőrnek adta ki magát, és aki így megzsarolt egy nőt Kazincbarcikán.

2014.01.13 18:22MTI

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az esetet felidézve közölte: a rendőrség zsarolás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen még az elmúlt év novemberében. Akkor egy férfi, magát rendőrnek kiadva pénzt követelt egy nőtől, hogy az ne indítson vele szemben eljárást, a sértett átadta a kért összeget, majd az álnyomozó távozott az asszony kazincbarcikai lakásáról.

A rendőrök Budapesten fogták el az álzsarut, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható a 30 éves dédestapolcsányi férfit, aki ellen a Miskolci Törvényszék már elfogató parancsot adott ki, mert egy korábbi ügyében kiszabott pénzbüntetését nem fizette be, ezért elzárásra ítélték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.