Angyalföldi robbanás

Megszűnt a forgalomkorlátozás a Lehel utcában

A rendőrség megszüntette a forgalomkorlátozást a főváros XIII. kerületében, a Lehel utcában, ahol hétfő hajnalban robbanószerkezet lépett működésbe.

Nézze meg a képeket! képgaléria

2014.01.13 15:18MTI
A galériához KATT a képre!

A helyszínelés még nem ért véget, emiatt a bankfiókok előtti járdaszakasz továbbra is le van zárva - közölte Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője.

A rendőrségi vizsgálat ideje alatt a Lehel utcában a Béke tér és a Róbert Károly körút között teljes útzár volt, a 14-es villamos és a 105-ös autóbusz pedig rövidebb, illetve terelt útvonalon közlekedett.

A rendőrség tájékoztatása szerint hajnali 4 óra 18 perckor a Lehel utcában egy bank épületének utcafronti fala robbanás miatt kidőlt. Szemtanúk egy motorost láttak elhajtani a helyszínről a robbantás előtt.

Később a rendőrség közölte, hogy egy motorost keresnek a bűncselekménnyel összefüggésben. A robbantásban nem sérült meg senki, az anyagi kár viszont jelentős.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.