13-a

A robbanások napja van Angyalföldön? Gázrobbanás a Béke úton

A ház legfelső emeletén történt a robbanás. Egy ember megsérült.

2014.01.13 12:46ma.hu

Alig nyolc órával a XIII. kerületi Lehel úton történt hajnali bankrobbantás után újabb robbanás miatt riasztották a tűzoltókat, ismét a XIII. kerületbe, a Béke út és a Rokolya utca kereszteződéséhez. Azonban ezen a helyen - a hajnali esettel ellentétben - az derült ki, hogy nem szándékos robbantásról van szó, hanem gázrobbanás történhetett.

Nem sokkal dél előtt gázrobbanás történt egy háromemeletes társasház egyik lakásában a főváros XIII. kerületében, a Béke úton, egy ember megsérült - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese.

Papp Judit elmondása szerint a ház legfelső emeletén történt a robbanás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.