Minden helyiség

Kábítószer-ültetvénnyé alakították a budafoki házat

A családi ház valamennyi szobája kábítószer-termesztéshez kiépített szellőző- és világítórendszerrel volt ellátva.

2014.01.10 13:48MTI

Kábítószer-ültetvénnyé alakított lakóházra bukkantak a rendőrök a főváros XXII. kerületében - közölte pénteken a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A Hosszúhegy utcai családi ház valamennyi szobája kábítószer-termesztéshez kiépített szellőző- és világítórendszerrel volt ellátva. Minden helyiségben termesztéshez használt eszközöket, növényi táptalajt, műanyag tápedényeket, tápoldatokat találtak - közölte a rendőrség.

A helyszínen a nyomozók egykilónyi kábítószert találtak, a fellelt növényszárak alapján azonban a korábban leszedett mennyiséget 26-27 kilogrammra becsülik.

A nyomozók csütörtök este csaptak le az ültetvényre. A házkutatás után kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak egy 27 éves budapesti férfi ellen, és kezdeményezték előzetes letartóztatását - közölte a BRFK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.