Röszkén

Ez már trükknek sem csalafinta - kábítószer a pótkerék alatt

A házilag kialakított rejtekhelyről 22 darab fóliába tekert csomag, összesen 13 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő.

2013.12.31 09:11MTI

Több mint tíz kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy macedón rendszámú autóban a pénzügyőrök Röszkén, a 32 millió forint értékű kábítószert lefoglalták, a sofőr ellen büntetőeljárást indítottak - közölte Némedi Varga Éva, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense.

Némedi Varga Éva elmondta: a pénzügyőrök egy macedón állampolgárságú férfi által vezetett, macedón rendszámú autót vizsgáltak át a röszkei határátkelőn. Az alapos vizsgálat során kiderült, hogy a pótkerék helyét megbontották. A házilag kialakított rejtekhelyről 22 darab fóliába tekert csomag, összesen 13 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő.

A pénzügyőrök a több mint 32 millió forint feketepiaci értékű szállítmányt átadták a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságnak. A macedón férfit a rendőrség őrizetbe vette, ellene kábítószer birtoklása bűntett gyanújával indítottak eljárást - tette hozzá a sajtóreferens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.