Lottózót rabolt ki

Ököllel verte az eladót - rendőrkézen a brutális rabló

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki december 18-án kirabolt egy lottózót Hódmezővásárhelyen. A brutális támadó ütni kezdte az eladót, majd a megszerzett pénzzel elmenekült.

2014.01.07 16:11Havariapress

Kora este jelent meg a város Andrássy utcáján található lottózóban a 22 éves férfi. Miután belépett, az eladót azonnal ütni kezdte. A folyamatosan, arcán ököllel ütött nő menekülni próbált. Támadója kivette a pénzt a kasszából, majd elment.

A hódmezővásárhelyi nyomozóknak sikerült azonosítaniuk a brutális rablót, a férfit január 7-én elfogták. Kihallgatása után őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.