Persze megtalálták...

Mosogatógépbe bújt a trafikrabló

Egy mosogatógépbe bújva találták meg a rendőrök azt a fiatal férfit, aki Karácsony előtt egy nappal késsel rabolt ki egy trafikot Angyalföldön.

2014.01.06 12:58Havariapress

December 23-án kora hajnalban egy akkor még ismeretlen férfi lépett be a XIII. kerületi Hollán Ernő utcában található dohányboltba, majd késsel fenyegette meg az ott dolgozó eladót, akit a bevétel átadására kényszerített.

Miután a támadó a pénzt megkapta, elmenekült a helyszínről, rendőröknek azonban sikerült beazonosítaniuk és elfogató parancsot bocsátottak ki ellene. A további nyomozás során felderítették az illető XI. kerületi tartózkodási helyét is, ezért vasárnap délután rendőrök jelentek meg nála, hogy elfogják.

A Budafoki úti címen a férfi egy rokona nyitott ajtót, de mivel a fiatalember zavartan viselkedett, a nyomozók ezért úgy döntöttek, hogy átkutatják a lakást. Gyanújuk nem volt alaptalan, nem sokkal később ugyanis rábukkantak a keresett férfira, a konyhai mosogatógépben elbújva.

A 22 éves férfit a rendőrök elfogták és őrizetbe vették, vele szemben a további eljárást a XIII. kerületi Rendőrkapitányságon folytatják le, rablás megalapozott gyanújával, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.