Hónapok után kapták el őket

Lebukott a templom kasszáját fosztogató testvérpár

Elfogta a rendőrség azt a két fiatalkorú testvért, akik a gyanú szerint hónapok óta fosztogatták egy templom kasszáját Máriapócs környékén.

2014.01.06 11:29Havariapress

A Nyírbátori Rendőrkapitányság máriapócsi rendőrei a hétvégén fogtak el két pócspetri lakos fiatalt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy hosszabb ideje, heti rendszerességgel lopták a perselypénzt a környék egyik templomából.

A gyanúsítotti kihallgatásuk alkalmával sem a 17 éves fiú, sem 14 éves húga nem tagadta a bűncselekmény elkövetését, vallomásukban elmondták, hogy a felfeszített perselyekből lopott pénzből ruhákat és élelmiszert vettek, szüleiknek pedig azt állították, hogy sportfogadáson nyerték az összegeket.

A két tizenéves ellen lopás megalapozott gyanújával indult eljárás a Nyírbátori Rendőrkapitányságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.