Füstmérgezésben halt meg

Meggyújtotta mellette az ágyneműt, aztán sorsára hagyta az idős nőt

A rendőrök azonosították, majd január 2-án gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható kerepesi férfit, aki elismerte, de semmivel sem indokolta tettét.

2014.01.03 12:24MTI

Bántalmazta idős rokonát, meggyújtotta mellette az ágyneműt, majd magára hagyta egy férfi Kerepesen. A 78 éves asszony füstmérgezésben meghalt.

A bűncselekmény december 31-én történt. A rendőrség adatai szerint az 52 éves kerepesi lakos délután két óra körül átment a szomszédjában lakó távoli rokonához, és szóváltás után bántalmazta. Amikor az idős asszony elvesztette eszméletét, a férfi a konyhai kályhából parazsat vitt a szobába, és meggyújtotta a földön fekvő asszony körül az ágyneműt. Végül bezárta a ház ajtaját, magára hagyva a tehetetlen sértettet, aki az igazságügyi orvos szakértő elsődleges véleménye szerint füstmérgezésben halt meg - ismertette a szóvivő.

A rendőrök azonosították, majd január 2-án gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki elismerte, de semmivel sem indokolta tettét.

A gyanúsított ellen halált okozó testi sértés miatt eljárás indult, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.