Kigyulladt

Eloltották a tüzet a Muronynál kigyulladt nemzetközi vonaton

Eloltották a Békés megyei Muronynál kedd este a nemzetközi vonaton keletkezett tüzet.

2013.12.31 23:31MTI

A Mávinform tájékoztatása szerint elindult a vonatközlekedés, de még késnek a szerelvények.

Nagy Szilvia katasztrófavédelmi szóvivő elmondta: a békéscsabai, a mezőberényi és a szeghalmi tűzoltók egyes, kiemelt fokozatú tűzhöz vonultak ki. A szerelvény egyik kocsija teljes terjedelmében égett. Senki nem sérült meg - tette hozzá.

Korábban a Mávinform sajtóügyeletese azt közölte az MTI-vel, hogy kigyulladt egy nemzetközi vonat egyik kocsija Murony községnél, és legalább egyórás késésekre kell számítani a Budapest-Békéscsaba vonalon.

Kavalecz Imre elmondta: a Bukarest felől Budapestre tartó nemzetközi Traianus InterCity vonat egyik kocsija eddig ismeretlen okból kigyulladt. A vonatot megállították, leszállították az utasokat, és értesítették a tűzoltókat.

A Mávinform sajtóügyeletese azt közölte: negyed hétkor újra megindult a vonatközlekedés, de késésekre továbbra is számítani kell. A menetrend szerinti közlekedés a szerda hajnali üzemkezdetre állhat helyre.

A kigyulladt vonat utasait egy gyorsvonat viszi tovább Budapestre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.