Már újra jár a vonat

Kigyulladt a mozdony és az autó is az ütközésben

Tippeljen, hányan sérültek meg a Győr melletti vonatbalesetben!

2013.12.24 09:35MTI
Képünk illusztráció

Igazi karácsonyi csoda történt: noha elég súlyosnak tűnt az eset, személyi sérülés nem történt a hétfő este bekövetkezett balesetben. Mostanra mindkét pályán korlátozások nélkül közlekedhetnek a vonatok Győr és Öttevény között, ahol korábban egy vasúti baleset miatt volt forgalomkorlátozás.

A tájékoztatás szerint a vonatok ismét menetrend szerint, késés nélkül közlekednek a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon, miután bevontatták a sérült RailJet szerelvényt, és mindkét vágányon megindulhatott a forgalom.

A fővárosba tartó RailJet hétfőn este egy személygépkocsival ütközött Győr és Öttevény között, a balesetben senki sem sérült meg, de az autó és a mozdony is kigyulladt. A tűzoltóság a mozdonyt és a személygépkocsit habbal eloltotta, így az egyik vágányon 23 óra 20 perckor már megindult a közlekedés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.