Keresik L. Jánost

Gyilkosságba torkollott a veszekedés Dabason

Veszekedés közben meggyilkolt egy nőt egy férfi szombaton éjjel Dabason. A rendőrök keresik a szökésben lévő gyilkost, az elkövetéssel gyanúsított L. János ellen elfogatóparancsot adtak ki.

2013.12.29 11:54Havariapress

Szombaton éjjel történt az emberölés egy dabasi családi házban. A rendőrség információi szerint a 43 éves L. János összeveszett ismerősével, majd a nőt a veszekedés hevében egy késsel leszúrta. A 43 éves áldozat a helyszínen éltét vesztette.

A férfi elmenekült a helyszínről, a rendőrök keresik, elfogatóparancsot bocsájtottak ki ellene. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, aki a gyanúsított tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen az 1 236-2883-as telefonszámon, vagy a Telefontanú 80 555-111-es számán, vagy hívja a 112-es, illetve a 107-es segélyhívók valamelyikét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.