Emberölés

Szórakozó férfitársaságban késeltek Fóton

Vita közben halálra késeltek egy férfit Fóton szombat délután. A gyilkost - egy 41 éves fóti férfit - a rendőrök a helyszínen elfogták.

2013.12.28 18:02MTI
Fotó: MTI

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea közölte: egy fóti családi házban szórakozó férfitársaság két tagja valamin összeszólalkozott, majd egyikük megszúrta a másikat. A megkéselt férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők már nem tudtak segíteni rajta - tette hozzá a szóvivő.

A gyilkost - egy 41 éves fóti férfit - a rendőrök a helyszínen elfogták. Az emberöléssel meggyanúsított férfit őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.