Csoportos garázdaság Szekszárd központjában

Közeledik a szeretet ünnepe: 10-en estek neki kettőnek

A bántalmazott fiatalembert könnyű, míg a védelmére kelő férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

2013.12.23 11:10ma.hu

Egy szórakozóhelyen szólalkozott össze több fiatal 2013. december 22-én a hajnali órákban Szekszárdon, majd később a Szent István téren újra összetalálkoztak, és a szóváltást tettlegesség követte. 2-3 fiatal személy kezdett el verni egy másikat.

Egy éppen arra járó férfi megpróbálta kimenteni a földön fekvő fiatalembert, de ekkor a már kb. 10 főre bővült garázda csoport a békítő ellen fordult, és ütni-rúgni kezdték.

A verekedést követően a csoport a helyszínről távozott. A bántalmazott fiatalembert könnyű, míg a védelmére kelő férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el, és egy 20 éves szekszárdi férfit állítottak elő, majd gyanúsítottként hallgatták ki csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.