Az 1-es úton

Halálos baleset Abdánál, két áldozattal

Három jármű ütközött.

2013.12.23 08:17MTI

Halálos baleset történt hétfő reggel az 1-es úton, Abda és Öttevény között. Három gépjármű ütközött össze, ketten életüket veszítették.

A győri hivatásos tűzoltók két embert feszítővassal szabadítottak ki egy-egy járműből. A balesetben ketten megsérültek, ketten pedig életüket vesztették.

Kocsis Tünde, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: egy pótkocsis traktorba hajtott bele egy személyautó, amely ezután megpördült, és áttért a baloldali sávba. Ott összeütközött a szemből érkező pénzszállító autóval, amely az árokba borult. A pénzszállító utasa és a személyautó sofőrje halt meg a balesetben.

A műszaki mentés tart, az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat az autópályára terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.