Kamion tarolt le egy autót

Halálos baleset Székesfehérvár közelében

A helyszínen életét vesztette annak a személyautónak a sofőrje, amelyik kamionnal ütközött a 62-es számú főúton Székesfehérvár közelében, Jánosmajornál.

2013.12.20 14:59MTI

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az 52 éves dunaújvárosi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét a mentők már nem tudták megmenteni.

A műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére az utat a rendőrség teljes szélességében lezárta, az érintett útszakaszt elkerülni mindkét irányból Dinnyés felé lehet.

Farkas-Bozsik Gábor, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a járművek az ütközést követően az árokban álltak meg. A kamion sofőrje nem sérült meg. Az autó vezetője beszorult, a székesfehérvári tűzoltók emelték ki a roncsból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.