Rendőrkézen a garázda

Kidobták a kocsmából - az ajtó üvegén állt bosszút

A Készenléti Rendőrség egyenruhásai a helyszínen elfogták a garázdát.

2013.12.20 10:04ma.hu
Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. december 19-én 15 óra körüli időben, Debrecenben az egyik Kossuth utcai vendéglátóhelyről kiküldtek egy férfit, mert zavarta az ott tartózkodókat. A helyi lakos elhagyta a sörözőt, azonban távozásakor mérgében beleütött egyet a bejárati ajtóba, melynek az üvege betört.

A bejelentést követően a Készenléti Rendőrség egyenruhásai a helyszínen elfogták a garázdát, akit előállítottak a kapitányságra. A nyomozók a 60 éves S. Tibort gyanúsítottként hallgatták ki.

A helyi lakossal szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.