Garázdaság

Pincehelyi virtus: összeverekedtek a bálban

Több férfi verekedett össze egy pincehelyi bálban a hétvégén. A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított eljárást.

2013.12.02 12:36ma.hu

Verekedés tört ki egy pincehelyi bálban 2013. december 1-jére virradó éjjel. Az incidensnek legalább négy résztvevője volt. A kiértesített rendőrök előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki egy 22 éves és egy 24 pincehelyi fiatalembert, valamint egy 30 éves ozorai, illetve egy 36 éves simontornyai férfit.

A Tamási Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.