Az elkövető bántalmazta az eladót

Kiraboltak egy hódmezővásárhelyi lottózót

Kiraboltak egy lottózót szerda este Hódmezővásárhelyen; az egyelőre ismeretlen elkövető az alkalmazottat bántalmazta, majd némi készpénzzel távozott.

2013.12.19 11:22MTI
freedigitalphotos.net

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szerdán a kora esti órákban ment be a tettes a hódmezővásárhelyi Andrássy utcán lévő lottózóba, ahol az ott dolgozó alkalmazottat bántalmazta, majd némi készpénzt magához véve elmenekült. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

A rendőrség kéri, hogy aki látta a bűncselekményt, vagy az elkövetővel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.