Rablás miatt kell felelnie

Fellökte a biztonsági őröket a bedrogozott tolvaj

Rablás miatt kell felelnie annak a férfinak, aki rátámadt a biztonsági őrökre egy kaposvári áruházban, mikor rajtakapták lopáson. A férfi kábítószert fogyasztott.

2013.12.19 09:25Havariapress

Szerdán, a  kora esti órákban történt az eset egy kaposvári áruházban: egy fiatal férfi és a vele lévő nő különböző termékekről eltávolította a csomagolást, majd az árucikkeket a ruházatába rejtette.

A biztonsági őrök észlelték a lopást, megállították a tolvajokat. A 21 éves férfi ekkor fellökte az őröket, s futásnak eredt, de még odabent az áruházban elfogták. A földre tepert tolvajt a békésebben viselkedő nővel együtt átadták a rendőröknek.

A párost előállították, a férfit kábítószer-gyorstesztnek vetették alá, mely pozitív eredményt adott. A sásdi férfit rablással és kábítószer birtoklásával gyanúsították meg, őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását. A nő ellen lopás miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.