Menet közben

Ennyire fázott? Még a fából készült villanyoszlopot is kivágta

Menet közben még a fából készült villanyoszlopot is kivágta az a férfi, aki egy mezőcsáti kunyhóból hordót tulajdonított el.

2013.12.17 12:49ma.hu
Fotó: MTI

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a 22 éves B. Richárddal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2013. december 16-án 7 óra után Mezőcsát külterületén egy kunyhóból eltulajdonított egy hordót, illetve a zárt kerti ingatlanon lévő fákról több ágat is levágott, letört, amit szintén magával vitt.

A férfi útközben a környékbeli kertek áramellátásához szükséges, fából készült villanyoszlopot is ellopta.

A rendőrök a bejelentéstől számított pár órán belül azonosították, elfogták, majd a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hejőpapi lakost.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.