Négy helyszín

Balesetek éjszakája volt Budapesten

Balesetek éjjele volt a hétfőre virradó éjszaka Budapesten, négy különböző helyen is ütközések és karambolok miatt kellett mentőket és rendőröket hívni a főváros területén.

2013.12.16 08:59Havariapress
Fotó: MTI

Vasárnap este, tíz óra körül a XXII. kerületi Honfoglalás úton történt az éjszaka első komolyabb balesete, amikor egy személyautó felborult, sofőrje pedig a hírügynökség információi szerint elmenekült a helyszínről.

Fél órával később Dél-Pesten, a Határ úti felüljárón történt frontális karambol, ebben a balesetben ketten szenvedtek súlyos sérülést.

Újabb húsz perccel később, kevéssel este 11 óra előtt a Komjádi uszodánál történt újabb baleset, itt egy személyautó tért le az útról, és borult rá a HÉV vágányaira.

Kora reggel is mentőket és rendőröket kellett riasztani az M0 és a 6-os főút csomópontja közelébe, ahol egy hajnali karambol beszorult sérültjét kellett kimenteni.

A balesetek pontos körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok szakértők bevonásával vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.