Könyves Kálmán körút

Autó borult az 1-es villamos sínjeire

A gépkocsit vezető 24 éves férfi a baleset során megsérült.

2013.12.15 09:17Havariapress
Fotó: MTI

Felborult egy személyautó a Könyves Kálmán körúton, az 1-es villamos, emiatt a reggeki órákban nem járt a Népliget és a Puskás Ferenc Stadion közötti szakaszon.

Vasárnap reggel, 6 óra előtt néhány perccel történt a baleset a Könyves Kálmán körúton: egy személyautó - eddig tisztázatlan körülmények között - felborult az 1-es villamos vágányain. A gépkocsit vezető 24 éves férfi a baleset során megsérült.

A felborult autó elzárta a villamospályát, az 1-es villamos a műszaki mentés befejezéséig nem közlekedett a Népliget és a Puskás Ferenc Stadion közötti szakaszon. A baleset körülményeit a rendőrség viszgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.