M1, M3

Autópályák: az egyik autó felborult, a másik az árokban kötött ki

Az árokba zuhant gépkocsit daruval emelik majd ki a tűzoltók, a mentési művelet idejére várhatóan lezárják a sztráda Budapest felé vezető oldalát.

2013.12.06 12:17ma.hu

Baleset történt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán a tatai felhajtónál. Egy autó felborult, a forgalom csak a leállósávon halad.

Az autósok a várható torlódást a Remeteségpusztánál lévő benzinkútnál lehajtva tudják elkerülni, majd Komáromnál térhetnek vissza az M1-esre.

Árokba zuhant egy személyautó az M3-as autópálya kisbagi pihenőjénél. A sofőr súlyosan megsérült, a sztráda főváros felé vezető oldalát várhatóan lezárják.

Pénteken délelőtt történt a baleset az M3-as autópálya 36-os kilométerénél. A főváros felé tartott egy autós, mikor - egyelőre tisztázatlan okból - lesodródott a pályáról, s a két méter mély árokba csapódott.

A Suzuki egyedül utazó vezetője súlyosan megsérült, kiszabadítása után a mentők kórházba szállították.

Az árokba zuhant gépkocsit daruval emelik majd ki a tűzoltók, a mentési művelet idejére várhatóan lezárják a sztráda Budapest felé vezető oldalát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.