Lakástűz

Tűzhalál Adácson és a XI. kerületben

Egyik áldozaton sem lehetett már segíteni.

2013.12.11 17:21ma.hu

Leégett egy családi ház, és a tűzben egy nő meghalt Adácson - tájékoztatott Antal Erika, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A gyöngyősi tűzoltókat riasztották az égő házhoz, de a helyiek még a kiérkezésük előtt kihoztak egy embert és egy gázpalackot is az épületből. A kimentett nő azonban a helyszínen életét vesztette.

Egy ember életét vesztette, amikor szerda délután tűz ütött ki a XI. kerületi Balatoni úton egy bódéban - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta, a tüzet percek alatt megfékezték, de az épületben egy összeégett embert találtak, akin a mentőszolgálat munkatársai már nem tudtak segíteni.

A tűz okát vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.