Félórás késésekre kell készülni

Kerékpárost gázolt a vonat Mélykúton

Halálra gázolt a vonat egy kerékpárost a Bács-Kiskun megyei Mélykúton hétfő délután. Emiatt a Bátaszék-Kiskunhalas vasútvonalon félórás késések várhatók.

2013.12.09 17:32MTI
freedigitalphotos.net

A Mávinform az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, Mélykút állomáson a jól működő fény- és félsorompó tiltó jelzése ellenére a sínekre hajtott egy kerékpáros, és a Bátaszékről Kiskunhalasra menő vonat elütötte.

A rendőrségi helyszínelés idejére lezárták a pályát. Bácsalmás és Mélykút között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A vasútvonalon 25-30 perces késések várhatók - írta a Mávinform. Nagy Zsófia, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta, a helyszínen a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.