Ballószög

Ököllel esett neki, légpuskával fenyegette - épp olyan hangulatban volt

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Róbert 33 éves kecskeméti lakos ellen.

2013.12.08 10:13ma.hu
Fotó: MTI

K. Róbert a rendelkezésre álló adatok alapján azzal gyanúsítható megalapozottan, hogy 2013. december 7-én 13 óra körüli időben egy ballószögi tanyán előzetes szóváltás nélkül bántalmazni kezdett egy kecskeméti férfit.

A sértett elmenekült ugyan a helyszínről, de amikor 13 óra 20 perckor visszatért, a gyanúsított ököllel kezdte el verni. A bántalmazott férfi ekkor ismét elindult az ingatlanból, amikor a terhelt, kezében egy légpuskával célba vette őt. K. Róbertet végül az idő közben kiérkező járőrök fékezték meg.

A férfit elfogása után a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben őrizetbe vétele mellett folyik a büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.