Szemben a forgalommal

Svájci autópályán okozott halálos balesetet egy magyar autós

A menetiránnyal szemben, a belső sávban haladó 26 éves magyar autós gépkocsija éjjel egy óra tájban Sankt Gallen kantonban, a svájci-osztrák határ közelében összeütközött egy szabályosan közlekedő 36 éves nő autójával.

2013.11.24 13:33MTI
Fotó: MTI

Halálos balesetet okozott egy, a forgalommal szemben közlekedő magyar autós vasárnapra virradóra egy svájci autópályán.

A menetiránnyal szemben, a belső sávban haladó 26 éves magyar autós gépkocsija éjjel egy óra tájban Sankt Gallen kantonban, a svájci-osztrák határ közelében összeütközött egy szabályosan közlekedő 36 éves nő autójával - jelentette az APA osztrák hírügynökség svájci közlés alapján.

A nő éppen egy teherautó előzésébe kezdett az ütközést megelőzően és annak ellenére sem tudta elkerülni a karambolt, hogy erőteljesen fékezett és megpróbálta visszakormányozni gépkocsiját a külső sávba. A nő a helyszínen életét vesztette.

A műszaki mentés és helyszínelés öt órán át tartott, ez alatt az idő alatt Au és St. Margarethen között le volt zárva az autópálya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.