Dunaújváros, Ráckeresztúr

Készpénzt, LCD-tévét, ékszert vittek - négy betörő került rács mögé

A dunaújvárosi rendőrök csütörtökön délelőtt fogtak el egy férfit és egy nőt, akikhez egy, november 10-i betörés nyomozásának szálai vezettek el.

2013.11.22 09:22Havariapress

Rövid időn belül négy betörőt vettek őrizetbe a rendőrök Fejér megyében, a két párost egy-egy, Dunaújvárosban illetve Ráckeresztúron elkövetett betöréssel gyanúsítják. A dunaújvárosi rendőrök csütörtökön délelőtt fogtak el egy férfit és egy nőt, akikhez egy, november 10-i betörés nyomozásának szálai vezettek el.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak a dunaújvárosi Téglaégető dűlő egyik ingatlanába törtek be, ahonnan háztartási cikkeket, használati tárgyakat és elektromos készülékeket vittek magukkal. A 43 éves dunaújvárosi asszonyt és 43 éves nagyvenyimi társát dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás gyanújával hallgatták ki gyanúsítottként, majd mindkettőjüket bűnügyi őrizetbe vették.

Még ugyanezen a napon vezetett eredményre egy október közepi, Ráckeresztúron elkövetett betörés nyomozása is, ebben az ügyben két ercsi lakhelyű huszonévest fogtak el a dunaújvárosi nyomozók. A páros a gyanú szerint az ajtót befeszítve jutott be a községben egy Vajda János utcai lakóházba, ahonnan LCD televíziót, valamint készpénzt és aranyékszert tulajdonítottak el.

A két férfi lakásán tartott házkutatások során több, bűncselekményre utaló tárgyat foglaltak le a rendőrök, ezek eredetét még vizsgálják. A dunaújvárosi kapitányságon őket is őrizetbe vették, és kezdeményezik mind a négy gyanúsított előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.