Orczy park

Bomba - leállt a 24-es villamos és egy szakaszon a 3-as metró is

A kiürítés ferencvárosi lakókat érint, a Józsefvárosban senkinek nem kell elhagynia otthonát.

2013.11.21 19:11MTI
Fotó: MTI

A BKV leállította csütörtök este a 24-es villamos és a 3-as metró közlekedését egy szakaszon az Orczy-parkban talált több mint 100 kilogrammos betonromboló gránát miatt. A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a 24-es villamos az Orczy tér és Mester utca, a 3-as metró pedig a Népliget és a Deák Ferenc tér között nem közlekedik. A villamos és a metró eddig teljes vonalán közlekedett, de a járatok nem álltak meg a Nagyvárad téren.

A Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy 116 kilogramm összsúlyú, 203 milliméteres, második világháborús szovjet betonromboló gránátot találtak a fővárosi Orczy park mellett, egy építkezés közben.

Emiatt kiürítik az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Üllői úthoz közeli főépületét és az égésplasztika egységet, lezárják a közelben lévő Heim Pál Gyermekkórház Üllői úti bejáratát.

A kiürítés ferencvárosi lakókat érint, a Józsefvárosban senkinek nem kell elhagynia otthonát.

A rendőrség közlése szerint lezárták az Üllői utat a Korányi Sándor utca és a Vágóhíd utca között, az Orczy utat az Elnök utcától a Nagyvárad térig, valamint a Haller utcát a Nagyvárad tértől a Tűzoltó utcáig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.