Meghiúsult üzlet

Nem veszed meg? Lábon lőlek!

Övébe dugott gázpisztollyal, lábon lövéssel fenyegetett meg egy 15 éves fiút egy férfi Dunakeszin. A zaklatót a rendőrök elfogták.

2013.11.20 14:56ma.hu

Hétfőn délután, az egyik iskola közelében lépett a 15 éves fiúhoz a 23 éves férfi. Közölte a fiúval, hogy lábon lövi, majd nyomatékul felhúzta a kabátját, megmutatva az övébe dugott pisztolyt. Az incidensre egy korábbi sikertelen üzlet, elmaradt rollervásárlás után került sor.

A rendőrök rövid idő alatt megtalálták, dunakeszi lakásán elfogták a fenyegetőzőt. A 23 éves férfi elfogásakor előkerült a gázpisztoly, a rendőrök a fegyvert és a hozzá való tárat lefoglalták. Az előállított férfi beismerő vallomást tett kihallgatásán. Zaklatással gyanúsították meg, őrizetbe nem vették - értesült a HavariaPress.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.