Magánszemély segítségével

Gyerekmolesztálót fogtak el Dunaújvárosban

Egy magánszemély segítségével fogták el a rendőrök azt a férfit, aki erőszakkal próbált fajtalankodni egy 12 éves fiúval Dunaújvárosban.

2013.11.18 16:39Havariapress

A Fejér megyei városban szolgálatot teljesítő készenléti rendőrökhöz vasárnap este lépett oda egy autós azzal, hogy pár perccel korábban egy kisfiú kért tőle segítséget, mert egy férfi a nemi vágyainak kielégítésére akarta rákényszeríteni.

A gyerek a Hunyadi úton futott oda az autójához, amivel ő éppen a Béke tér felé haladt. Mint a kisfiú elmondta, hazafelé tartott, amikor egy férfi megragadta a karját, befogta a száját, és az erdő felé vonszolta, majd ott felszólította, hogy nemi vágyát elégítse ki.

A fiúnak azonban sikerült kiszabadítania magát a szorításból, majd elmenekülnie; futás közben vette észre az autóst, tőle kért segítséget. Az elkövetőről adott pontos személyleírás alapján a készenléti rendőrök a helyszín közelében elfogták a 29 éves dunaújvárosi helyi lakost, akiben a kisfiú egyértelműen felismerte támadóját.

A férfit szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.