Garázdák

Lapáttal és ököllel - tizenévesek a borsodi verések áldozatai

Két esetben is garázdaság gyanújával indított eljárást a rendőrség azt követően, hogy egyszerre többen támadtak egy-egy tizenéves sértettre, két Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen.

2013.11.18 10:48Havariapress

Az Encshez közeli Ináncson szombaton késő éjjel, tizenegy óra után támadott meg egy 17 éves helyi fiatalembert egy hasonló korú helyi lakos és annak apja, akik késsel és lapáttal felfegyverkezve hagyták helyben a sértettet.

Az abaújszántói vasútállomáson pedig vasárnap délután ért hasonló támadás egy 18 éves makkoshotykai fiatalembert, akit három tizenéves vert össze, előzetes szóváltást követően.

A bejelentéseket követően a rendőrök mindkét esetben rövid időn belül azonosították a támadókat, akiket előállítottak a területileg illetékes - encsi, illetve szerencsi - rendőrkapitányságra; mind az ötükkel szemben garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.