Az udvaron "találták"

Hajnali séta a kiskocsival - benne rotációs kapa és három élő baromfi

Rotációs kapát és tyúkokat lopott két férfi egy szekszárdi ház udvaráról. A járőrök néhány háznyira a lopás helyszínétől fogták el a feltételezett elkövetőket.

2013.11.17 10:11ma.hu
Fotó: MTI, archív

Kézikocsit toló két férfit igazoltattak a járőrök 2013. november 15-én hajnali három óra körül Szekszárdon. A rendőrök láttán egyikük el akart futni, de a rendőrök visszatartották.

A kiskocsiban egy rotációs kapa, csillagkulcs készlet, vashulladék, valamint három darab élő baromfi volt. Az egyik férfi elismerte, hogy mindezt nem sokkal korábban egy néhány házzal távolabb levő portáról lopták el.

A rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a 46 éves Cs. Attila és a 64 éves B. Ferenc szekszárdi lakosokat. Az eltulajdonított értékeket a rendőrök visszaadták a tulajdonosnak. A Szekszárdi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.