Budakalászon

Garázsajtó állította meg a megcsúszott autót - öten megsérültek

A helyszínre riasztott mentők a négy sérült utast el tudták látni, de a vezető beszorult a járműbe, ezért ki kellett hívni a tűzoltókat.

2013.11.17 08:58MTI

Öten megsérültek vasárnap hajnalban egy közúti balesetben Budakalászon - közölte Spitz Alexandra, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Egy személygépkocsi megcsúszott az úton, és nekicsapódott egy családi ház garázsa ajtajának. A helyszínre riasztott mentők a négy sérült utast el tudták látni, de a vezető beszorult a járműbe, ezért ki kellett hívni a tűzoltókat. A szentenderi tűzoltók emelték ki őt az autóból, miután feszítő és vágó szerszámokkal kiszabadították. Utána a mentők őt is ellátták - mondta Spitz Alexandra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.