Barátságtalan vendéglátók baseballütővel

Átutazóban voltak Ozorán - majdnem ottmaradtak...

A Tamási Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság elkövetésének magalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

2013.11.10 10:48ma.hu
Forrás: MTI

Golf- és baseballütővel, valamint vascsővel támadt három ozorai férfi egy átutazóban lévő, kilencfős társaságra 2013. január 12-én délután Ozorán.

A verekedés előzményeként egy sörözőben összeszólalkozott két helybéli, illetve a társaság egyik tagja. Amikor a társaság távozott, az utcán a két ozorai férfi, valamint egy szintén helyi társuk a fenti eszközökkel felfegyverkezve támadásba lendült.

A verekedésben az átutazóban levők közül három ember szenvedett 8 napon belül gyógyuló sérülést, a dulakodás során az egyik támadó autójának a szélvédője betört.

A Tamási Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság elkövetésének magalapozott gyanúja miatt indított eljárást a három - 57 éves, 26 éves, illetve 24 éves - ozorai férfi ellen.A nyomozást lezárták, a keletkezett iratokat 2013. november 4-én vádemelési javaslattal elküldték a Tamási Járási Ügyészségre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.