Baseballütőkkel agyonverték az eladót

Kivégeztek két gyilkost az Egyesült Államokban

Kivégeztek két, gyilkosság miatt elítélt férfit helyi idő szerint csütörtök este az Egyesült Államokban.

2009.01.23 08:50MTI

Texas államban egy 53 éves férfinak adtak be méreginjekciót. Azért ítélték el, mert 2000-ben kirabolta, és megfojtotta a mostohaanyját. Szintén méreginjekcióval végeztek ki egy 32 éves elítéltet Oklahoma államban. Neki azért kellett felelnie, mert 18 éves korában egy bolti rablásnál ő és három társa baseballütőkkel agyonverték az eladót.

Az utolsó szó jogán azt kérte az áldozat hozzátartozóitól, hogy bocsássanak meg neki. Ezzel négyre emelkedett az idén az Egyesült Államokban végrehajtott kivégzések száma. Jövő héten további három halálos ítélet végrehajtását tűzték ki Texas államban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.