Megtalálták

Kitépte a táskát az idős nő kezéből a 17 éves rabló

A karcagi nyomozók pár órán belül azonosították és elfogták a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút.

2013.11.01 08:55ma.hu
Fotó: police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy fiatalkorú berekfürdői lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 17 éves fiú 2013. október 31-én 9 óra 15 perc körüli időben Karcagon egy gyalogosan sétáló idős asszony kezéből erőszakkal kiszakította a táskát, majd a megszerzett értékkel elfutott a helyszínről.

A rendőrök a beszerzett adatok és információk alapján pár órán belül azonosították és felkutatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút.

A fiút 2013. október 31-én 17 óra 35 perckor lakásáról előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozók az ellopott táskát megtalálták és lefoglalták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.